Slimme systemen
door slimme mensen.

We are proud of our LUCO believers

Wie is onze chief believer?

Als kapitein van dit fantastisch schip vaar ik maar al te graag de toekomst tegemoet. Als vader van 2 jonge dynamische kinderen, en man van een zelfstandige vrouw weet ik wat me te doen staat!

Ik ben erg trots als er nieuwe dynamische mensen aan boord komen om samen doelen te bereiken. Onze normen en waarden zitten diepgeworteld in onze organisatie waar onze ongedwongen en informele sfeer aan te danken is.

Ondanks onze jaarlijkse groei en innovatie zijn we nog altijd een familiebedrijf die voor 100% op eigen benen staat. In de toekomst zullen we niet alleen de focus leggen op het verhogen van uw veiligheid, maar ook op het verhogen van uw comfort. Zo kunnen we u vandaag 3 afdelingen voorstellen:
SECURITY – SMART HOME – COOLING

Onze digitale
architecten

We stellen je graag ons team van digitale architecten voor. Allemaal ervaren mensen die met beide voeten in de praktijk staan. We adviseren dus niets wat we niet waar kunnen maken. We horen graag wat jullie willen bereiken en streven er naar om samen met jullie een mooi plan uit te werken dat het comfort verhoogt.

Producten en
kwaliteit

We werken enkel met wereldmerken die in het verleden hun kwaliteit hebben bewezen. In de wereld van de airco zijn er heel wat installaties gebouwd die het daglicht beter niet hadden gezien. Daar brengen we graag verandering in. We kiezen bewust voor de betere producten geadviseerd en geïnstalleerd door één van onze topteams.

Levanslang
garantie

Als je een installatie aankoopt dan ga je er niet van uit dat er nadien nog herstel- of vervangkosten aan komen. Met LUCO-4-LlFE kijk je de toekomst zorgeloos in de ogen. Wij rekenen je nooit meer kosten aan. Zelfs bij defect vervangen we de onderdelen en indien nodig het volledig systeem, er zal geen factuur volgen. Je kan dus op beide oren slapen.

24/7 service
dag en nacht

U kan vertrouwen op onze 24/7 naservice met een stevig team van LUCO Believers. Dankzij de goede organisatie van onze dienst support hoeft u nooit lang te wachten op telefonische bijstand. Onze service is uniek op de markt!

Tevreden klanten

review image

Adrien & Kirsten

Vriendelijk, vakkundig en professioneel
Luco gaf ons onmiddellijk vertrouwen. De montage werd vlekkeloos en met de glimlach uitgevoerd. We zijn opnieuw erg tevreden!
review image

Marc Luyck

Stiptheid, kennis van zaken en vriendelijkheid
Na een eerste kennismaking met LUCO vond ik een vergelijking met andere aanbieders overbodig. De eerste indruk was volledig zoals ik het wou. We kozen voor LUCO voor het professionalisme, hun punctuele opvolging bevestigde nogmaals onze keuze.

Vertrouw ons

Vertrouwen is de absolute basis van een goede samenwerking.
Je krijgt levenslang all-in garantie zonder gezever indien je dat wenst.
Dankzij ons uniek servicepakket leggen we de focus niet op de aankoopprijs, maar op de kwaliteit van de installatie.
Om vertrouwen te krijgen moet je eerst vertrouwen geven, en dat doen we.